Testimonials

“Lands’ End is a well known clothing retailer which operates from their 240,000 square foot, state of the art distribution centre in Rutland. The company has been in the industry since 1963 and has grown from their origins in Wisconsin, USA to supply most of Europe through their online network.

Quantum Construction worked on the multi million pound extension to their European distribution centre, delivering the project ahead of schedule whilst meeting the detailed environmental challenges imposed by the client.

Adam Osbourne, Facilities Manager for the Lands’ End Company says, “Quantum Construction has provided our company with a successful and efficient service on the extension of our facility. They are always ready and willing to help with any enquiry and we are extremely pleased with the service our company has received.”



LANDS' END

Projects - Swallow House, Birmingham
Swallow House, Birmingham

Download Project Specification Sheet PDF
Project:
Swallow House, Birmingham
Location:
Swallow House, Birmingham
Value:
£3.3m
Client:
Salmon Investments
Contract:
JCT Design & Build 2011 with amendments
Duration:
36 Weeks
Architect:
Associated Architects
Structural Engineer:
Mason Navaro Pledge
 
Download Project Specification Sheet PDF

This project involved conversion of an eleven storey former office block situated between the newly refurbished Grand Central train station and the iconic Victoria Square.

The development, part of Salmon Harvester’s £8M development, comprised of fifty-five residential apartments complete with fully refurbished communal areas and passenger lifts.

The project has attracted attention within trade press and local newspapers for the creation of much needed residential accommodation within the heart of the city.

The project offered some unique challenges not least replacement of windows to both façades with external access limited to the rear and with the adjacent rail track to the front of the building.

Having previously worked successfully with the client in refurbishment of part of Victoria House, the contract for the Swallow House was then placed on a negotiated basis with Quantum in order to meet the required tight delivery timescales.