Testimonials

“Quantum recently carried out a complex re-roofing and upgrading project of a 60,000 sq.ft. warehouse at Parkhouse Interchange, Newcastle-Under-Lyme for London based Newcombe Estates. This involved the complete replacement of the 1980’s asbestos roof and re-fitting of the offices. The three month project was carried out during one of the worst winters in recent history but was completed successfully.”



Newcombe Estates

Projects - Swish, Mariner
Swish, Mariner

Project:
Swish, Mariner
Location:
Mariner, Tamworth
Value:
£1,806,725
Client:
Wrenbridge Land Ltd
Contract:
JCT 1998 WCD
Duration:
17 Weeks
Architect:
Pinnegar Hayward Design
Structural Engineer:
Cox Turner Morse
 

Extensive refurbishment of 11,150m2 (120,000ft2) industrial unit and circa 750m2 (8,000ft2) offices.

Originally of one demise the building was sectionalised by introduction of compartment walling. New access doors and office pods provided for each of the new discrete areas.

Large sections of walling were overclad with new profiled sheeting and insulated to modern standards.

External works included relaying concrete hardstandings, provision of new services to each unit and completed with boundary fencing.