Testimonials

“We selected Quantum from a short list of four contractors to fit out our new head office in Worcester.

From the initial contract through to the fit out phase and inevitable, limited snagging, they have provided a very professional and friendly service at a price which met with our budget.

We have been delighted, as I’m sure Quantum will be too with the result, as we have ended up with an inspiring building which both of us can feel proud to be associated with.”



Guy Mucklow, CEO, Postcode Anywhere

Projects - Parkhouse Interchange
Parkhouse Interchange

Download Project Specification Sheet PDF
Project:
Parkhouse Interchange
Location:
Stoke-On-Trent
Value:
£443,829
Client:
Friars House Investments Ltd
Contract:
JCT 2005 Intermediate Contract with Contractors Design
Duration:
14 Weeks
Architect:
Pinnegar Hayward Design
 
Download Project Specification Sheet PDF

Our Client’s industrial building comprising a warehouse of approximately 60,000 sq. ft. and associated offices of 3,000 sq. ft. required repairs and refurbishment.
Works comprised removing the old asbestos panel roof from the warehouse and replacing with new composite cladding panels.
The offices were refurbished by changing the overall layout then installing new wall, floor and ceiling finishes along with new electrics, ventilation and heating modifications.
Substantial repairs were made externally to both the building fabric and external areas.